info@oesbv.nl 0345 - 63 76 37

Casper de Vreeze – Outland 4×4 BV

Ik, eigenaar van Outland 4×4, maak al circa 7 jaar gebruik van de services van OES. Naar volle tevredenheid. Wij verkopen zeer exclusieve automobielen door heel Europa en in Nederland. Het eerste telefonisch contact in Nederlands ,Engels of Duits is  bepalend.

Vaak als ik met klanten of onderweg  ben, schakel ik door . Mijn ervaring is dat de medewerkers zeer goed in kunnen schatten of dit telefoontje van belang is of niet. Ik krijg aan het einde van de dag keurig een rapportage per mail; wie gebeld heeft en wie doorverbonden is inclusief een  kleine samenvatting van het gesprek. Wat ik ook erg prettig vind,  is dat er weinig verloop bij de medewerkers is waardoor mijn vaste klanten zich vertrouwd voelen. De keuze voor mij voor een vaste medewerker of OES
is gauw gemaakt.

admin